Digital Marketing Stage

  • Meewerkstage
  • Utrecht

Site MaxGrip

Wij zoeken een stagiair die het leuk vindt om zich bezig te houden met digital marketing en graag de kneepjes van het vak in de praktijk wilt leren. Wij doen al veel op het gebied van digital marketing, maar er liggen ook nog heel veel kansen. En daar mag jij ons bij helpen! Nieuwsgierig? Kom dan snel langs voor een kennismaking op ons hoofdkantoor in Utrecht!

MaxGrip is een consultancybureau met locaties in Utrecht, Kuala Lumpur en Houston. Ons hoofdkantoor ligt vlakbij de Hogeschool van Utrecht. Onze Consultants worden door verschillende grote bedrijven (bijvoorbeeld Heineken en Shell) gevraagd om de performance van onderhoud- en productieprocessen te optimaliseren en te digitaliseren.

‘We are passionate, we are ambitious and we are getting the job done!’ is een uitspraak die de cultuur van MaxGrip goed omschrijft.

Het marketingteam in Nederland bestaat uit Ronald (VP Marketing & Sales), Lisa (Global Marketing Manager) en Marco (Global Digital Marketeer). Iedereen werkt nauw met elkaar samen en is goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de organisatie en het vakgebied. We zijn een energiek en ambitieus team en geven iedereen de kans om door te groeien en zichzelf verder te ontwikkelen.

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je www.maxgrip.com.