(Afstudeer)stageopdracht bij Cloud Republic | Caesar Charge App

  • Afstudeeropdracht
  • Utrecht

Site Cloud Republic

De cloud developers van morgen

Wij hebben een webapplicatie genaamd Caesar Charge App. Dit is een interne applicatie voor de medewerkers van Caesar Groep, die laat zien welke laadpalen beschikbaar zijn onder het pand. Medewerkers kunnen zichzelf ook in een wachtrij plaatsen, zodat de eerstvolgende een notificatie ontvangt wanneer er weer een plaats vrijkomt. Daarnaast is er een handmatige optie om laadpalen toe te voegen en te verwijderen, zodat we niet volledig afhankelijk zijn van een derde partij (API waar de data vandaan wordt gehaald).

 

De basis van deze applicatie is opgezet, maar deze is verouderd en heeft extra aandacht nodig, waaronder een redesign. Er moet grondig gekeken worden naar de huidige API en hoe alle laadpalen onder het pand correct in de app worden weergegeven.

 

Momenteel regelen twee verschillende providers de laadpalen bij ons, wat enkele problemen veroorzaakt in de app met het niet correct weergeven van de beschikbaarheid. Er moet onderzocht worden of de huidige implementatie kan worden uitgebreid om meerdere providers op één locatie (adres) op te nemen. Er is al enig vooronderzoek gedaan en de huidige API ondersteunt een zoekopdracht op basis van latitude/longitude, waardoor dit mogelijk is.

 

De applicatie wordt gehost op Azure en maakt gebruik van pipelines voor het builden, testen en deployen van de applicatie.

 

De tools die gebruikt zullen worden:

Javascript (vite)
C#
EntraId
Keyvault
Function Apps
Azure DevOps Boards, Repos, Pipelines.
 

Voor afstudeerders:

Het toevoegen van meerdere notificatie opties (sms, e-mail, desktop, of eventuele integratie met Slack/Outlook, etc.).
Uitgebreid onderzoek naar de huidige API en de mogelijkheid van een alternatief dat aan de eisen voldoet. Denk hierbij aan een kosten-batenanalyse.
De mogelijkheid om vooraf een tijd/datum op te geven, waarbij wordt gecontroleerd wat vermoedelijk de beschikbaarheid zal zijn (voorspellingen met machine learning of iets soortgelijks).
 

Deze (afstudeer)stage is echt iets voor jou, want jij:

Zit in het derde of laatste jaar van HBO ICT of Software Development;
Hebt affiniteit met development en uiteraard met de Microsoft Stack;
Bent stressbestendig en beschikt daarnaast over een goede dosis humor;
Hebt de ambitie om échte meerwaarde te laten zien;
Zoekt een fijne (af)studeerplek waar je kan gaan genieten van een professionele begeleiding.
 

Wat bieden wij jou

Een uitdagende stageplek voor 4 à 5 dagen per week waarin je geniet van een professionele stagebegeleiding door een ervaren developer. Naast de informele werksfeer, toffe uitjes en de vrijheid die je bij ons krijgt, bieden wij ook een stagevergoeding van 500 euro per maand op basis van een 40-urige werkweek. Vanwege het nieuwe werken zal de stage uit een combinatie van thuiswerken en kantoordagen bestaan.

 

Over Caesar Groep & Cloud Republic

Caesar Groep is een bedrijvenfamilie binnen de IT-dienstverlening die opdrachtgevers in Nederland bedient met onder andere detachering, technologisch advies, projecten & beheer. Wij geloven dat de mens het verschil maakt in de digitale wereld.

 

Cloud Republic is onderdeel van Caesar Groep en is de specialist op het gebied van cloud native development. Aan de hand van de Microsoft Stack ontwikkelt Cloud Republic state-of-the-art solutions voor verschillende grote klanten als AkzoNobel, Rijksmuseum, de NS en Cito.

 

Contact

Neem contact op met Melvin via 06 – 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@caesar.nl om alle details te bespreken. 

Om te solliciteren op deze vacature stuur je je sollicitatie naar recruitment@caesar.nl